NVDE verwelkomt Van Doorne als nieuw lid

19 januari 2023

Van Doorne is een toonaangevend onafhankelijk Nederlands kantoor in Amsterdam (en Londen). Met ongeveer 210 advocaten, notarissen en fiscalisten adviseren ze cliënten al meer dan 90 jaar op de voor hen van belang zijnde expertises. Zo staan ze partijen bij die actief zijn in de markt voor hernieuwbare energie, waaronder zonne- en windenergie, (rest)warmtelevering, CO2-opvang en opslag en waterstof. Ook adviseren ze bedrijven die bij de verduurzaming van hun bedrijfsprocessen voor juridische uitdagingen komen te staan. Daarnaast maakt Van Doorne ook voor interne doeleinden duurzame keuzes. Of het nu gaat om de warmte- en energievoorziening van het kantoorpand, het stimuleren van elektrisch vervoer voor woon-werkverkeer van kantoorgenoten of producten die de bedrijfscateraar aanbiedt in het restaurant: het doel is het vergroenen van de ‘footprint’. Deze doelstelling sluit dan ook goed aan bij het NVDE-lidmaatschap.”

NVDE-voorzitter Olof van der Gaag: “Wij zijn verheugd met de samenwerking tussen de NVDE en Van Doorne. Van Doorne staat midden in de energietransitie en adviseert meerdere van onze leden bij de uitrol van hernieuwbare energieprojecten.”


Misschien ook interessant

Podcast Betrouwbare Bronnen: Klimaat en Groene Groei: Sophie Hermans heeft grote ambities, maar wordt het haar mogelijk gemaakt?

Podcast Betrouwbare Bronnen: Klimaat en Groene Groei: Sophie Hermans heeft grote ambities, maar wordt het haar mogelijk gemaakt?