NVDE verwelkomt 54events als nieuwste lid

17 juli 2017

54events is een mediabedrijf gespecialiseerd in beurzen en evenementen op het gebied van energietransitie, waaronder de Vakbeurs Energie. Het bedrijf brengt vraag en aanbod met elkaar in contact, faciliteert kennisdeling en biedt een podium voor young professionals en startups. De slogan ‘Accelerating energy transition’, geeft aan dat het bedrijf zich thuis voelt bij de NVDE. Jaarlijks brengt 54events ruim 20.000 professionals bij elkaar.

Sinds haar oprichting in 2009 staat 54events, destijds met de lancering van de Ecomobiel beurs, aan de wieg van de transitie naar elektrisch vervoer en andere vormen van duurzame mobiliteit in Nederland. Intussen behoren onderwerpen als laadinfastructuur of groengas al lang niet meer alleen tot het domein van mobiliteit. Succesvolle projecten als Lomboxnet tonen dat zonne-energie, elektrisch vervoer en het elektriciteitsnetwerk onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. De trend naar aardgasloze woningen legt de verbinding naar het gebruik van restwarmte uit de industrie.

Wendy van de Geijn van 54events: “Succesvolle energietransitie vereist een verandering van het systeem en heeft impact op alles, van beleid tot businessmodel. Hoewel er binnen elke sector slagen te maken zijn, zijn de doelstellingen voor Nederland als geheel alleen te bereiken door de verbinding over sectoren heen te maken en zo samen te versnellen.”

54events volgt ontwikkelingen op de voet en heeft in de loop der jaren haar portfolio uitgebreid met beurzen als Vakbeurs Energie, Energie & Industrie en diverse congressen zoals de succesvolle Energy Storage Day en de 24 uur durende Strategie Summit Energie & Utilities. Ook is 54events één van de initiatiefnemers achter de Nationale Energie Week. De komende periode staan de volgende evenementen en beurzen op de kalender:

10 – 12 oktober 2017 Vakbeurs Energie, Brabanthallen, Den Bosch
10 – 12 oktober 2017 Ecomobiel, Brabanthallen, Den Bosch
11 oktober 2017 Energy Storage Day, Brabanthallen, Den Bosch
12 oktober 2017 Industrial Morning; Brabanthallen, Den Bosch
9 – 15 oktober 2017 Nationale Energie Week
19 – 20 maart 2018 Strategie Summit Energie & Utilities, Duin & Kruidberg, Santpoort


Misschien ook interessant