NVDE DRAAGT BIJ AAN DE VAKBEURS ENERGIE EN AAN ‘INDUSTRIAL HEAT AND POWER’

4 oktober 2022

Vakbeurs Energie

De Vakbeurs Energie is het grootste zakelijke evenement in het kader van duurzame opwekking en besparing van energie in Nederland. Drie dagen vol innovatie, kennisdeling en business: op 11, 12 en 13 oktober 2022 in de Brabanthallen in Den Bosch. De NVDE is mede-organisator van dit evenement, dat plaatsvindt tijdens de Nationale Energieweek.

Verduurzaming bedrijventerreinen: de energie-hub van de toekomst
Onze collega Tessa Hermens is moderator bij het kennisprogramma Verduurzaming bedrijventerreinen: de energie-hub van de toekomst. Deze sessie vindt plaats op donderdag 13 oktober om 11:30 – 12:30 (locatie: Podium Energie). Ben je benieuwd naar meer informatie over dit kennisprogramma? Vind hier het inhoudelijke programma en de sprekers.

Innovative Energy Solutions Award
Daarnaast zit Claire Tielens op dinsdag 11 oktober om 16:00 – 16:30 in de jury van de Innovative Energy Solutions Award (locatie: Podium Energie). Vakbeurs Energie is op zoek gegaan naar het meest innovatieve concept of product dat energie bespaart en Nederland helpt verduurzamen.
Uit alle inzendingen heeft de vakjury drie genomineerden gekozen:

  • De Energiedamwand van Energiedamwand Nederland
  • De Energieschutting van OptiSolar
  • De Exergy batterij van Exergy Storage

Wie gaat er naar huis met de Innovative Energy Solution Award 2022? Voor een volle zaal pitchen deze genomineerden hun concept of product waarna een vakjury onder leiding van zonne-energiespecialist Mark Meijer het meest vernieuwende idee aanwijst als winnaar.

Industrial Heat & Power

Parallel aan de Vakbeurs Energie vindt gelijktijdig Industrial Heat & Power plaats, eveneens in de Brabanthallen in Den Bosch. Industrial Heat & Power is hét platform voor de industriële energievoorziening en dé beurs voor professionals die de connecties, tools en kennis zoeken om direct mee aan de slag te gaan.

De NVDE is vanuit het programma Verduurzaming Industrie mede-organisator van de Inspiratietour: Elektrificatie van de Warmtevraag en de Regiobijeenkomst Zuid-NL op de beurs.


Misschien ook interessant