Vier video’s van Nederland Elektrisch: #ikhebnogeenvraag

21 januari 2021

Vier video’s van Nederland Elektrisch: #ikhebnogeenvraag

Nederland Elektrisch brengt in samenwerking met Astrolads een serie video’s uit waarin de meest voorkomende vragen van potentiele elektrische rijders beantwoord worden door experts en ervaringsdeskundige. De 4-delige videoserie is onderdeel van de campagne #ikhebnogeenvraag gebaseerd op de eerder verzamelde FAQ op de website van Nederland Elektrisch.

Aflevering 1 gaat over ‘AFSTAND’. Kun je nu eigenlijk wel ver genoeg rijden met een elektrische auto? Marina van Helvoort, specialist elektrisch vervoer en bestuurslid van de Vereniging Elektrisch Rijden beantwoord deze vraag.
Link YouTube video

Aflevering 2 gaat over ‘LADEN’. Hoe zit het met het opladen van een elektrische auto? Wiebe Wakker maakte een wereldreis in een elektrische auto en reed meer dan 100.000 km in drie jaar. Daarnaast schakelen Jelle & Dave van Astrolads de hulp in van Mariska van der Deen van het Nationaal Kennisplatform voor Laadinfrastructuur.
Link YouTube video

Aflevering 3 gaat over ‘MILIEU’. Is een elektrische auto wel écht groener? Jelle & Dave schakelen de hulp in van Marieke Reisinger van MilieuCentraal.
Link YouTube video

De vierde aflevering verschijnt binnenkort en gaat over de kosten van elektrisch rijden.


Misschien ook interessant