Royal HaskoningDHV: wereldwijd ingenieursbureau

29 oktober 2020

Royal HaskoningDHV is een onafhankelijk adviserend ingenieursbureau wereldwijd actief op het gebied van o.a. energie, gebouwen, industrie, infrastructuur, landelijk en stedelijk gebied en water. “Royal HaskoningDHV helpt talloze bedrijven, gemeenten en andere overheden om de energietransitie van papier naar praktijk te brengen. En dat is precies wat de NVDE voorstaat. Dus ik ben heel blij dat we de dijk aan ervaring van Royal HaskoningDHV voortaan mee kunnen nemen in onze voorstellen,” zegt Olof van der Gaag, directeur NVDE.

Royal HaskoningDHV vindt het belangrijk om een bijdrage te leveren aan de energietransitie. “Dat doen wij vooral door onafhankelijk en op feiten gebaseerd advies voor klanten waardoor er een stevig basis ontstaat voor een goed geïnformeerde keuze en debat. De NVDE is hier een uitstekend platform voor,” zegt Juriaan Mieog, Royal HaskoningDHV.

Gesteund door de kennis en ervaring van ruim 6000 collega’s, combineert het bureau wereldwijd opgedane expertise met kennis van de lokale situatie. Royal HaskoningDHV ziet een belangrijke rol voor haarzelf en haar klanten in innovatie en duurzame ontwikkeling en wil zo bijdragen aan een duurzamere samenleving, nu en in de toekomst. Onze overtuiging is dat echte oplossingen alleen ontstaan door samenwerking met partners, klanten en andere belanghebbenden. Dat is onze drijfveer: enhancing society together.

website


Misschien ook interessant