Nieuw NVDE-lid: Deloitte Global Investment & Innovation Incentives (Gi3)

3 oktober 2019

Deloitte Gi3 is een internationale speler van formaat. Op het gebied van grants & incentives heeft Deloitte Gi3 wereldwijd meer dan duizend specialisten die zich exclusief met dit onderwerp bezighouden. Het aanvragen van (fiscale) subsidies, onder andere op het gebied van de energietransitie, is de core-business van het Gi3 team. “Details van subsidieregelingen kunnen duurzame oplossingen maken of breken,” zegt Olof van der Gaag, directeur NVDE. “Het is bijzonder nuttig dat Deloitte Gi3 haar grote deskundigheid inbrengt, zodat we nog beter de transitie kunnen helpen versnellen.”

De huidige energietransitie is geen bedreiging, maar vormt ons inziens een kans. Niet alleen in relatie tot verduurzaming, maar ook in de vorm van subsidies en fiscale stimuleringsmaatregelen. In combinatie met de brede competenties en industriekennis is Deloitte Gi3 in staat unieke en gespecialiseerde dienstverlening aan te bieden aan bedrijven en organisaties. Daarnaast houdt het Gi3 team zich bezig met WOZ-waarde, Energie- en CO2-belasting en andere (lokale) heffingen.  

Wij zijn trots lid van de NVDE te mogen worden. Door onze kennis en ervaring zijn wij overtuigd een bijdrage aan de discussies in relatie tot de energietransitie te kunnen leveren. Wij denken graag mee op welke wijze onze samenleving verder verduurzaamd kan worden


Misschien ook interessant