Nieuw lid ABB

18 januari 2024

ABB is een technologieleider op het gebied van elektrificatie en automatisering, en draagt bij aan een duurzame en grondstofzuinige toekomst. Met haar oplossingen combineert ABB engineering-expertise met software, waardoor de productie, transport, aandrijving en bediening kunnen worden geoptimaliseerd. Voortbouwend op meer dan 130 jaar ervaring, zetten haar 105.000 medewerkers zich in voor het stimuleren van innovaties die de industriële transformatie versnellen.

NVDE-voorzitter Olof van der Gaag over het nieuwe lidmaatschap: “In de industrie is energiebesparing van groot belang voor het halen van onze klimaatdoelen. ABB legt een grote focus op energie-efficiëntie en daarom zijn we erg blij dat ze zich onder andere bij onze recent-opgerichte commissie Industrie aansluiten.”

ABB neemt actief deel aan de totstandkoming van een duurzamere wereld. Dit doen ze niet alleen in hun eigen bedrijfsvoering, maar ook door samen te werken met klanten en leveranciers om de CO2-uitstoot te verminderen en energie te besparen, hulpbronnen te behouden en sociale vooruitgang te stimuleren. ‘Ons lidmaatschap bij de NVDE is dan ook een logische stap in dit streven.’


Misschien ook interessant

Podcast Betrouwbare Bronnen: Klimaat en Groene Groei: Sophie Hermans heeft grote ambities, maar wordt het haar mogelijk gemaakt?

Podcast Betrouwbare Bronnen: Klimaat en Groene Groei: Sophie Hermans heeft grote ambities, maar wordt het haar mogelijk gemaakt?