Nationaal Warmte Congres 2019 | 28 november 2019 | Evoluon Eindhoven

9 juli 2019

De transitie naar aardgasvrij

De uiteindelijke uitwerking van het Klimaatakkoord komt eraan. Dit betekent dat we concreet aan de slag gaan met de uitvoering. Wanneer duidelijk is wat de rol van alle stakeholders gaat zijn, kan iedereen die rol ook gaan nemen. Goede samenwerking zal essentieel zijn. Hoe vul je je rol in? En welke oplossingen zijn voorhanden om je daarbij te helpen? De maatschappelijke acceptatie heeft alles te maken met gedragsverandering en het besef dat deze transitie een gezamenlijke opgave is. Maar hoe creëren we dat besef?

Er zijn steeds meer concrete projecten waar we van kunnen leren. Juist die ervaringen zijn waardevol om zelf ook succesvol door te pakken. De focus van deze dag ligt dan ook op ontmoeten en het delen van ervaringen. Maak er een waardevolle dag van en ga naar huis met nieuwe ideeën en handvatten voor je eigen praktijk!

Op de website vind je meer informatie over het programma en alle sprekers.

Aanbod voor leden en relaties van de NVDE

Leden en relaties van de NVDE kunnen gebruik maken van een speciaal kortingsaanbod. Je ontvangt 20% korting op de deelnamekosten. Wanneer je gebruik wilt maken van dit kortingsaanbod, dan kan dat door je in te schrijven via deze link. Of je kunt op de inschrijfpagina gebruik maken van de kortingscode NVDE.


Misschien ook interessant