Inspiratietour over verduurzaming in de industrie in Noord-Nederland 7 februari

7 januari 2020

*Update 28-1: er zijn geen plaatsen meer beschikbaar!

7 februari organiseren NVDE, RVO en VEMW een inspiratietour over verduurzaming in de industrie in Noord-Nederland. We gaan op bezoek bij Nouryon en Energy from Waste. RVO en Stork Thermeq zullen een pitch in de bus houden.

Samen met RVO en VEMW organiseert de NVDE inspiratietours over verduurzaming in de industrie. Per bus worden er een aantal bedrijfsbezoeken afgelegd. Hiermee kun je inspiratie opdoen over de mogelijkheden om te verduurzamen. We geven inzicht in kansen, belemmeringen en oplossingen daarvoor.

Om 10 uur stappen we in Groningen in onze CO2-neutrale bus. Daar is volop gelegenheid om met elkaar kennis te maken. Tevens zal RVO meer vertellen over de ondersteuningsmogelijkheden tot verduurzaming. Vervolgens bezoeken we Nouryon. Daar wordt meer verteld over hun projecten om te verduurzamen. Na de lunch gaan we op bezoek bij buurman Energy from Waste, die warmte levert aan Nouryon. Op de terugweg vertelt Stork Thermeq meer over verduurzaming. We zijn om 16.15 uur terug in Groningen. Voor meer informatie kun je contact opnemen via kantoor@nvde.nl.


Misschien ook interessant