Frisse Dingen van Natuur & Milieu

8 november 2016

Het platform voor duurzame innovaties: dat is Frisse Dingen. Natuur & Milieu is op zoek naar innovaties die de verduurzaming van Nederland versnellen. Ga jij met jouw product of dienst de uitdaging aan?

Op FrisseDingen.nl vind je de innovaties die volgens Natuur & Milieu noodzakelijk zijn voor een duurzaam Nederland. Producten of diensten op energiegebied die helpen om Nederland te verduurzamen. We staan voor een uitdaging. De vraag naar elektriciteit groeit namelijk enorm door gebruik van elektrische auto’s en elektrisch verwarmen en koken. Hoe gaan we daar duurzaam op inspelen? Weet jij hoe we ervoor kunnen zorgen dat het stroomnet niet te zwaar wordt belast? Of ken jij bijvoorbeeld een goede bestemming voor de oude gasleidingen? Heb jij een innovatief laadconcept ontworpen? Dan is Natuur & Milieu op zoek naar jou! Meld je innovatie aan bij Frisse Dingen.

Als je innovatie goedgekeurd wordt ontvang je een keurmerk van Natuur & Milieu en wordt de innovatie geplaatst op Frisse Dingen. Daarnaast wordt ook de samenwerking gezocht met partners die kunnen helpen om van de duurzame innovaties een succes te maken. Zo is vorig jaar samen met Stedin een verkiezing gehouden waar Ecovat verkozen is tot best bij Stedin passende innovatie. Momenteel zijn Ecovat en Stedin samen bezig hun samenwerking vorm te geven. In het videoverslag van de verkiezing zie je Ecovat en de andere innovators pitchen. Sta jij volgende keer ook op het podium met jouw frisse innovatie?


Misschien ook interessant