NVDE-leden kunnen gratis kennissessies bieden tijdens Landbouwdagen

15 juni 2017

Ruim 17.000 agrariërs komen op 24, 25 en 26 oktober naar de Landbouwdagen Intensieve Veehouderij in Hardenberg. De NVDE werkt samen met dit toonaangevende agrarische platform. NVDE-leden kunnen gratis een kennissessie geven tijdens de Landbouwdagen.

De Landbouwdagen Intensieve Veehouderij (LIV) in Hardenberg ondersteunen agrariërs om hun bedrijf op het gebied van duurzame energie toekomstbestendig te maken. Daarvoor is het onderdeel ‘Energie Zone: van bron naar vermogen’ tijdens de landbouwdagen. De bezoekende agrariërs komen uit zowel Noord-, Oost- en Midden-Nederland als de Duitse grensgebieden (25 procent).

Deelnemende bedrijven aan de Energie Zone zijn afkomstig uit de hele keten. In het verlengde hiervan biedt de organisatie kennissessies aan. De NVDE biedt haar leden de mogelijkheid om kosteloos een kennissessie te organiseren voor agrariërs die duurzaam en verantwoord (gaan) ondernemen. De organisatie biedt ruimte voor informatieve lezingen op het gebied van o.a. zonne-, wind-, water- en bio-energie en aardwarmte. Maar ook sessies om de agrariër te informeren over het investeringstraject passen goed in de ‘Energie Zone’.
Daarnaast is het uiteraard mogelijk om een stand te reserveren in de ‘Energie Zone’ tijdens LIV Hardenberg op 24, 25 en 26 oktober 2017. Onze leden mogen daarbij gebruik maken van een speciale beursaanbieding van 10 procent korting op de standprijs bij een reservering vóór 8 juli 2017.

NVDE leden die interesse hebben in deelname aan het nieuwe initiatief ‘Energie Zone’ kunnen zich inschrijven via www.evenementenhal.nl/liv-hardenberg o.v.v. NVDE. Of informeer naar de mogelijkheden bij het agrarische team van de evenementenhal: agrarischteam@evenementenhal.nl of tel.: 0523-289821


Misschien ook interessant