BNR verkiezingsdebat 6 februari op locatie bij Solliance in Eindhoven

6 februari 2017

Op maandag 6 organiseerde BNR nieuwsradio samen met de NVDE het eerste van twee verkiezingsdebatten met aanstaande Kamerleden van verschillende partijen over het thema ‘Energietransitie’. Het eerste debat op 6 februari vond plaats in het gebouw van Solliance op de High Tech Campus in Eindhoven.

Verkiezingsdebat terugkijken of luisteren?
Live debat met Kamerleden (VVD: André Bosman, CDA: Agnes Mulder, SP: Sandra Beckerman)

U kunt het BNR Nieuwsradio / NVDE verkiezingsdebat van 6 februari terugkijken en luisteren. Dit kan via de mobiele apps van BNR nieuwsradio en op de website van BNR, of direct hier:

Als opwarmer voor de uitzending organiseerde Solliance in samenwerking met de Nederlandse Vereniging Duurzame Energie (NVDE) een discussiesessie onder vertegenwoordigers van belangrijke spelers in de energietransitie, met in het bijzonder aandacht voor de rol die zonne-energie in de transitie naar een duurzaam energiesysteem heeft en in de toekomst kan hebben. Het thema ‘De impact van een doorbraak van zonne-energie voor Nederland’ werd benaderd worden vanuit verschillende perspectieven, zoals vanuit de eindgebruiker, de energieleverancier, het bouwbedrijf, de industrie, de politiek, de startup en de onderzoeker.

Deze discussie ging vooraf aan het verkiezingsdebat met aspirant Kamerleden André Bosman (VVD), Agnes Mulder (CDA) en Sandra Beckerman (SP) over het thema ‘Energietransitie’, dat op locatie bij Solliance werd georganiseerd door BNR nieuwsradio en de NVDE.

De discussie vond plaats aan de hand van een aantal pitches van diverse sprekers, waaronder Wim Sinke (ECN), Gerard De Leede (SCX Solar), Rob Bogaarts (Woonbedrijf), Frits van Hout (ASML/Brainport regio) en Teun Bokhoven (Topsector Energie, NVDE).

... lees het complete verslag de website van Solliance

(met dank aan Solliance voor verslag en foto’s)


Misschien ook interessant