Arcadis is toegetreden als nieuw lid van de NVDE

18 april 2019

De transitie naar een duurzaam energiesysteem is in Nederland in volle gang en de gevolgen hiervan verspreiden zich in alle facetten van de gebouwde en de natuurlijke omgeving. Onze wereld verandert in rap tempo en Arcadis werkt in Nederland met meer dan 2.000 ingenieurs, architecten, strategisch adviseurs, en planologen ook hard aan mee.

Duurzame energie krijgt een prominentere rol bij onze bestaande dienstverlening. Onze ecologen buigen zich sinds kort over de impact van zonneparken op de natuur en alle nieuwe gebouwen moeten aardgasloos en bijna energieneutraal worden opgeleverd. Anderzijds verandert onze dienstverlening ook. We werken aan lokale warmtenetten gevoed door oppervlaktewater en we helpen de haven van Rotterdam met de transitie naar waterstof. We werken aan de energietransitie op zowel strategisch, technisch en procesmatig vlak.

Wij zijn zeer verheugd met ons lidmaatschap bij de NVDE. Arcadis hoopt door haar lidmaatschap een ecosysteem te creëren met partners die willen werken aan de energietransitie. We zijn benieuwd naar de expertise en opinies van de leden en delen graag onze kennis en praktijkervaring met jullie!

Olof van der Gaag, directeur NVDE: “Heel fijn dat Arcadis lid is geworden van de NVDE. De kennis en kunde van Arcadis hebben we hard nodig om samen met andere leden de energietransitie te versnellen. Er zijn nog uitdagingen, bijvoorbeeld in de ruimtelijke inrichting, die we samen beter kunnen oplossen.”

Bezoek Arcadis op www.arcadis.com/energietransitie.


Misschien ook interessant