Klimaatcampagne opnieuw op TV: inhaakacties gevraagd

4 december 2019

De eerder uitgezonden tv-commercial van de campagne ‘Iedereen doet WAT’ zal opnieuw te zien zijn op diverse publieke en commerciële zenders in de periode van 2 tot en met 29 december.

Sinds 9 september 2019 is de campagne “Iedereen doet WAT” gestart. De NVDE is één van de launching partners hierin. Deze campagne laat zien dat iedere Nederlander WAT voor het klimaat kan doen, vandaag al, met grote of kleine stappen!

De NVDE liet met SUUS magazine zien dat iedereen wat kan doen. In dit gratis online lifestyle magazine vertellen we verhalen over de energietransitie voor mensen die hier niet elke dag mee bezig zijn. De NVDE wil met SUUS een positief geluid laten horen en hoopt dat mensen het leuk vinden om er op deze manier over te lezen en erover na te denken. De 1500 bedrijven die de NVDE vertegenwoordigt, zetten zich elke dag in om het makkelijk en mogelijk te maken om duurzamer te leven. SUUS linkt naar ‘Iedereen doet WAT’.

De NVDE roept haar leden en contacten op om aan te haken bij de campagne. Ook besteedt de NVDE er aandacht aan in haar externe en ledennieuwsbrieven, op social media en in het nieuwe online magazine voor consumenten dat in oktober gelanceerd wordt. Help ook mee, stuur het rond en biedt aansluitend aan de campagne producten en diensten die consumenten helpen om ook WAT te doen!

We staan voor een enorme transitie in Nederland. Om de opwarming van de aarde tegen te gaan en onze wereld leefbaar te houden, moeten we ons aanpassen. De manier waarop wij ons vervoeren, onze huizen verwarmen en ons geld verdienen zal moeten verduurzamen. Iedereen doet WAT is een meerjarige publiekscampagne, met als doel Nederlanders mee te nemen in de energietransitie. Naast informatie geeft Iedereen doet WAT vooral veel concrete tips over hoe iedereen zijn of haar persoonlijke leven duurzamer kan maken.

Als onderdeel van de campagne Iedereen doet WAT starten rijksoverheid, bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties een samenwerking. Ook de NVDE is partner geworden van de campagne Iedereen doet WAT en helpt met haar 1500 aangesloten bedrijven om Nederlanders precies dát duurzame steuntje in de rug te geven.

Zo gaan Nederlanders, bedrijven, maatschappelijke organisaties en de overheid samen WAT doen voor het klimaat. Wil jij ook WAT doen? Kijk dan op iedereendoetwat.nl


Misschien ook interessant