Ontvang het boek ‘CO2-neutraal ondernemen – zo doe je dat!’

21 januari 2021

Olof van der Gaag, directeur van de NVDE, ontving gisteren het 2.500e exemplaar van het boek ‘CO2-neutraal ondernemen, zo doe je dat!’. Klimaatplein-oprichter Rob van der Rijt overhandigde hem het boek vol tips over energiebesparing en duurzame opwek. Leden van de NVDE kunnen een van de vijf beschikbaar gestelde boeken ontvangen.

“Zeer toegankelijk beschreven waarom CO2-neutraal ondernemen aantrekkelijk is: financieel voordeel, maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen, reputatie. En zo anticipeer je op verplichtingen.” Zei Olof van der Gaag over het boek. “Als alle klanten van de duurzame energiesector zo dachten, zou dat de transitie enorm helpen. Mooi om te zien dat er zoveel interesse is. Dit laat zien dat het echt leeft en er grote behoefte is aan praktische kennis. Ondernemers zijn voorbij de principiële discussie maar vooral op zoek naar de concrete mogelijkheden.” Auteur en Klimaatplein-oprichter Rob van der Rijt overhandigde hem het boek vol tips over energiebesparing en duurzame opwek. “Het boek biedt bedrijven en instellingen een praktisch stappenplan dat illustreert hoe de eigen CO2-uitstoot is te verminderen.” aldus Rob van der Rijt.

Leden van de NVDE kunnen een van de vijf beschikbaar gestelde boeken winnen. Mail daarvoor de woorden ‘winactie boek’ naar communicatie@nvde.nl. De eerste vijf mailers wordt het boek toegezonden. Meer informatie over het boek en een gratis preview is via deze link te vinden.


Misschien ook interessant