NVDE verwelkomt Linthorst World als nieuw lid

11 april 2024

Linthorst World is een snelgroeiende groep familiebedrijven met meer dan vijfhonderd medewerkers en 100 miljoen euro omzet. Linthorst World heeft de missie om de wereld van energiesystemen blijvend te veranderen en daarmee duurzame, eerlijke en betaalbare energie mogelijk te maken voor iedereen. NVDE-voorzitter Olof van der Gaag is blij met het nieuwe lid: “Linthorst World werkt al sinds de oprichting in 1978 aan verschillende belangrijke prioriteiten in de energietransitie. Vandaag de dag zijn dit onder andere de ontwikkeling van duurzame warmte en oplossingen voor netcongestie. Hierdoor zijn ze een waardevolle versterking in onze commissies Marktinrichting & Energiesysteem en Gebouwde Omgeving.”

100 procent duurzame energie
Linthorst World wil een belangrijke bijdrage leveren aan de oplossing van één van de grotere vraagstukken van deze tijd; het wereldwijd verminderen van de broeikasgasemissies. Linthorst World zet zich in voor een samenleving met honderd procent duurzame energie.

Uniek totaalconcept
Samen met partners (Linthorst Techniek, Linthorst Energy, Linthorst Techno Centre, Linthorst FlexPower, Tecco Techniek en HoCoSto) staat Linthorst World voor volledig duurzame energieprojecten voor zowel nieuwbouw als bestaande bouw. Ze verzorgen technische (totaal)oplossingen voor duurzame en betaalbare leef- en werkomgevingen. Van innovatie en ontwikkeling van nieuwe energiesystemen tot productie, installatie én levering: Linthorst World heeft alle disciplines onder één dak. Een uniek totaalconcept waardoor Linthorst in staat is innovaties snel te ontwikkelen.

Vooroploper in techniek
Linthorst World is de voorloper in het ontwikkelen van geavanceerde oplossingen voor hernieuwbare energie. De focus op energie-efficiëntie komt onder meer tot uiting in de ontwikkeling van eigen collectieve industriële warmtepompen, warmtebuffertechnologie en smart grid aansturing van een energiesysteem. Met deze betrouwbare, groene energiesystemen dragen ze bij aan een duurzame toekomst.

 


Misschien ook interessant

Bart Groothuis, Europarlementariër (VVD): “Geen ander Europees land zo goed gepositioneerd om duurzame energie van eigen bodem op te wekken”

Bart Groothuis, Europarlementariër (VVD): “Geen ander Europees land zo goed gepositioneerd om duurzame energie van eigen bodem op te wekken”