Evenementen

Evenementen

Flexcon

20 en 21 november 2017

Op 20 en 21 november komen professionals uit de Smart Energy-community bijeen in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam. Meer dan 30 experts presenteren hun kennis en inzichten over de laatste ontwikkelingen van standaarden, tools en platforms. Het benutten van flexibiliteit bij consumenten en MKB staat centraal op Flexcon, een hands on conferentie met een sterk technische focus.

Bekijk de website

WindEurope Conference & Exhibition

28-30 november 2017

De WindEurope Conference & Exhibition in samenwerking met de WindDays zal worden gehouden in de RAI in Amsterdam. ’s Werelds belangrijkste windenergie evenement geeft deelnemers de kans om kennis uit te wisselen met deskundigen uit het bedrijfsleven, de ngo-wereld, de overheid, financiële instellingen en de academische wereld.
Op de beurs tonen meer dan duizend exposanten hun innovaties en oplossingen voor de hele waardeketen van de windsector door de belangrijkste spelers in de branche en aanverwante sectoren bij elkaar te brengen, zowel in de onshore als offshore. Het programma biedt ongeëvenaarde technische en sociale innovaties en een breed scala aan netwerkmogelijkheden.

Bekijk de website

Het EZK Evenement: Partners in Energie-uitdagingen

maandag 29 januari, Barneveld

Dit is hét evenement voor bedrijven die bezig zijn met energiebesparing en duurzame energieopwekking.

Honderden bedrijven doen op deze dag inspiratie en kennis op hoe zij nu en in de toekomst kunnen investeren in duurzame energiemaatregelen. U komt toch ook? Energiebesparing en duurzame opwekking levert u kostenbesparingen op en maakt u onderdeel van de oplossing. Zo maken wij Nederland samen klaar voor de energievoorzieningen van de 21e eeuw.

Bekijk de website