Evenementen

Evenementen

CO2 conferentie

donderdag 22 juni 2017, Amsterdam

Donderdag 22 juni bent u van harte welkom op dé CO2 conferentie, het enige nationale CO2-ontmoetingsplatform voor hoger management uit de industrie.

Tijdens dit strategische middagcongres gaan we in op de haalbaarheid van de business case, hoort u concrete CCS en CCU projecten en gaan we in gesprek over de ontkoppeling van CO2.

Met topsprekers als:

  • Nico van Ruiten, Voorzitter LTO Glaskracht Nederland
  • Ad van Wijk, Hoogleraar Toekomstige Energiesystemen TU Delft
  • Jos van Winsen, General Manager Shell Nederland Raffinaderij
  • Jacob Limbeek, Directeur Ocap
  • Peter Simoës, Strategisch Adviseur AEB Amsterdam
  • Thijs Lindhout, Oprichter Stichting Nederland CO2 Neutraal (dagvoorzitter)

Naast een inspirerend programma ontmoet u ruimt 100 directeuren en managers uit de industrie.

Schrijf u online in via www.co2conferentie.nl. Als lid van Nederlandse Vereniging Duurzame Energie ontvangt u tot 1 juni € 100,00 korting o.v.v. code NVDE100. Verzeker uzelf snel van een plaats, er is namelijk grote belangstelling!

Bekijk de website

Maintenance for Energy

donderdag 22 juni, Utrecht
Energie Verenigd en het Gebruikersplatform Bodemenergie organiseren samen het event ‘Maintenance for Energy’. Het thema van dit event luidt: ‘Houd balans tussen Prestaties, Risico’s en Kosten’. In Nederland werken dagelijks ruim 300.000 onderhoudsprofessionals in een branche diecirca 4% van het BBP omvat. De impact van de onderhoudssector op energiebesparing en duurzaamheid is daarmee behoorlijk groot. Dit wordt versterkt door de grote diversiteit aan sectoren waarin onderhoudsprofessionals opereren.
Bekijk de website

Erasmus Energy Forum 2017

28-29 juni, Rotterdam

Rotterdam School of Management, Erasmus University heeft een onderzoekscentrum gericht op energy en de (digitale) transitie naar duurzaam energieverbruik. We richten ons op internationale bedrijven, overheden, organisaties en hun ontwikkelingen en business modellen in de toekomstige energie markt. Het Erasmus Energy Forum is een jaarlijks evenement waarbij de stakeholders uit de industrie, wetenschap, overheid laten samenkomen om kennis te delen en nieuwe initiatieven te ontplooien.

Bekijk de website

WindEurope Conference & Exhibition

Dinsdag 28 november 2017 - Donderdag 30 november 2017

De WindEurope Conference & Exhibition in samenwerking met de WindDays zal worden gehouden in de RAI in Amsterdam. ’s Werelds belangrijkste windenergie evenement geeft deelnemers de kans om kennis uit te wisselen met deskundigen uit het bedrijfsleven, de ngo-wereld, de overheid, financiële instellingen en de academische wereld.
Op de beurs tonen meer dan duizend exposanten hun innovaties en oplossingen voor de hele waardeketen van de windsector door de belangrijkste spelers in de branche en aanverwante sectoren bij elkaar te brengen, zowel in de onshore als offshore. Het programma biedt ongeëvenaarde technische en sociale innovaties en een breed scala aan netwerkmogelijkheden.

Bekijk de website