NVDE Inspiratietour: Energiebesparing

Op dinsdag 15 december a.s. van 15.00 tot 16.30 uur vindt het vijfde webinar plaats over Energiebesparing.

Tijdens dit webinar vertelt Hans van der Spek, Cluster Manager Energie bij FME, hoe eindgebruikers, technologie-leveranciers, engineering contractors en financiële partijen samenwerken in Project 6-25, waarin zij gezamenlijk streven om maar liefst 6 Mton CO2-reductie te realiseren richting 2025. De focus ligt hierbij op energiebesparing: wat niet gebruikt wordt, hoeft niet te worden opgewekt.

Stefan Walta, adviseur bij Adviesbureau SAM, vertelt op welke manieren de industrie nog meer kan verduurzamen. Zo blijkt bijvoorbeeld uit onderzoeken dat een aantal nieuwe duurzame droog- en scheidingstechnieken ontwikkeld is als mogelijke vervanger voor de energie-intensieve technieken.
Kunnen deze technieken de bedrijven helpen om de volgende stap te maken in de transitie naar een duurzame industrie, en daarmee een betere wereld te creëren? Hoor het tijdens het webinar.

Heeft u voorgaande webinars gemist en bent u toch nieuwsgierig? Op de website verduurzamingindustrie.nl kunt u de verslagen en presentaties van de online inspiratietours hier terugvinden.