Morgen begint vandaag: Zero Emissie binnenvaart

Het webinar over emissieloze binnenvaart wordt georganiseerd door de NVDE en vindt plaats tussen 15.00 en 16.30 uur. Ben je nog niet aangemeld? Je kunt je hier aanmelden.

Sprekers:

Ton van Meegen, CEO Portliner vertelt meer over hun “zero emission” voor de binnenvaart, waarbij volledig elektrische schepen worden ingezet die zijn uitgerust met flowbatterijen. PortLiner’s strategie voor het opladen van batterijen maakt extra batterij-inzet in elektriciteitsmarkten mogelijk, evenals voor mobiele off-grid toepassingen. PortLiner heeft flowbatterijen geïdentificeerd als een perfect levensvatbaar alternatief voor de binnenvaart, zonder de nadelen van lithium-ion, maar met het voordeel van operationele efficiëntie en concurrerende operationele en investeringskosten. Korte animatie Portliner (Nederlands) Short animation Portliner (English)

Richard Klatten, CEO Future Proof Shipping

 

 

Wouter Vuijk, businessmanager Havenbedrijf Rotterdam over CONDOR:

‘Hoe maak je varen op waterstof schaalbaar? Het Havenbedrijf Rotterdam werkt samen met een aantal partijen in het Condor project, waar modulaire zero-emission oplossingen worden ontwikkeld.’

Vergeet het niet in uw agenda te zetten.